Az ELTE Társadalomtudományi Karához kötődő Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület megújult elnökséggel és új programmal vág neki a 2011-es évnek.

A Hilscher Egyesület 20 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy támogató közössége legyen az ELTE szociálpolitikus hallgatóinak és oktatóinak. 2011-től az Egyesület megőrizve szociálpolitikai irányultságát, megnyitja kapuit az ELTE Társadalomtudományi Kar összes volt és jelenlegi hallgatója oktatója előtt.

Az Egyesület célja, hogy olyan aktív szakmapolitikai szereplővé váljon, amely képes formálni a közéletet és a szakma értékeinek mentén befolyásolni a társadalom szociálpolitikai gondolkodását. Részt vesz a társadalmi kérdések nyilvános diskurzusaiban, törekedszik arra, hogy állásfoglalásait, elemzéseit a megfelelő kommunikációs csatornákon eljuttassa, mind a szakmai, mind pedig a széles értelemben vett közvéleményhez.

Olyan szakmai közösséget kínálunk, ahol a fiatal szakemberek lehetőséget kaphatnak a megjelenésre, tanulhatnak a tapasztaltabb kollégáktól, részt vehetnek a napjainkban zajló szakmapolitikai események alakításában. Az ELTE Társadalomtudományi Karán korábban végzett kollégák pedig olyan közeget találhatnak, ahol megvalósíthatják szakmai elképzeléseiket, hangot adhatnak szociálpolitikai véleményüknek. Munkájukat az Egyesület erőforrásokkal, nyilvánossággal és reményeink szerint egy pezsgő szakmai közösség légkörével tudja támogatni.

Hamarosan elinduló szakmai műhelyeinkben az Egyesülethez csatlakozó fiatal szakemberek, hallgatók tapasztaltabb kollégák mellett dolgozva vehetnek részt napjaink szakmapolitikai tevékenységeiben. A jövőben az Egyesület kiadványai, rendezvényei ezekhez a műhelyekhez kapcsolódnak.

Szeretettel várjuk a csatlakozni kívánó szociálpolitikai kérdések iránt érdeklődő leendő tagokat!

Jelentkezz egy rövid önéletrajzzal a hilscher1989@gmail.com e-mail címen! :)

A jelentkezők az egyesület február közgyűlésén válnak hivatalos taggá. A tagsági díj hallgatók számára évi 2500 Ft, már diplomázott jelentkezők számára 5000 Ft évente.

Üdvözlettel: A Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület Elnöksége

 

Bugarszki Zsolt elnök 

Vucskó Bernadett                                                             Varga István

Lakner Zoltán                                                                   Vass Péter

 

Budapest, 2011. Január 03.

A bejegyzés trackback címe:

https://szimplacsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr1002557854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása