2010 szeptemberében az ELTE Társadalomtudományi Kara a TÁMOP 4.1.2 program keretei között videópályázatot hirdetett hallgatói részére. Bármilyen társadalomtudományokkal kapcsolatos témában lehetett pályázni, rövid videókkal. 

Összesen négy pályamű érkezett be, melyekre mostantól december 15-ig lehet szavazni. Ha tetszik valamelyik videó, akkor az ELTETatk youtube felületre feltöltött verziók alatt található Tetszik gomb megnyomásával fejezhetitek ki, szerintetek melyik legyen a nyertes videó.

ápdét: Olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy a youtube Tetszik gombja csak regisztrált felhasználóknak elérhető. Ha nem vagy az, szavazz a látogatásoddal, ha tetszik valamilyik videó, nézd meg többször, oszd meg a barátaiddal.  

  

Kevert

készítők:

László Kriszta, Pozsgai Rebeka, Szabó Tímea

 

Post it

készítők:

Csillag Zoltán Attila, Nyitrai Dániel, Túri Gergő

 

Hajléktalanok Körkép-kórkép

készítők:

Koczmann Kinga, Nagy Viktória, Yaghi Chantal

 

Lego - letűnt egzisztenciák globális osztályozása

készítők:

Somoskői Gábor, Kocsis Bence, Kemény Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://szimplacsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr242457885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyaur 2011.01.12. 14:47:15

hahó érdeklődi szeretnék, hogy mikorra várható eredmény a pályázattal kapcsolatban?
süti beállítások módosítása