Kedves Olvasóink!

Ha van bármilyen ötletetek, kívánságotok, hogy kiket és milyen témában látnátok szívesen a blogunkon, kérlek írjátok meg!

Bármilyen témát megnevezhettek, amelyek érdekelnének Titeket, vagy akár embereket is ajánlhattok, akiket példaértékűnek, érdekesnek, követendőnek tartotok a segítő szakmákban, és fontosnak tartanátok, hogy mások is megismerhessék őket a blogunk által.

Lehet bárki: szocmunkás, szociálpolitikus, híres vagy ismeretlen, kezdő vagy évtizedek óta pályán lévő, pszichológus vagy gyógypedagógus, orvos vagy pap, laikus vagy profi.

Ötleteiteket és véleményeiteket a következő útvonalakon tudjátok eljuttani hozzánk:

- e-mailben: szimplacsoport@gmail.com,

- a facebook csoportunk üzenőfalán,

- csiripeld el nekünk a twitteren,

- és persze itt a blogon is el tudjátok juttani ötleteiteket komment formájában!

Minden ötletet szívesen fogadunk! Több szem többet lát :)

Szimpla

Az eddigi írásainkkal kapcsolatos visszajelzéseiteket és „lájkjaitokat” nagyon szépen köszönjük! Reméljük következő írásainkat is érdeklődve fogadjátok!

Üdvözlettel: SzimplaCsoport

2010.09.12. 19:05

Szerző: SzimplaCsoport

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://szimplacsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr932286941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása