Régóta fejünkben van, hogy a Szimpla blogján írjunk egy bejegyzést a Megálló Csoportról, most apropó is lesz rá. Gyertek el November 21-én a Megálló Csoport és a Merlin Színház közös rendezvényére! Mi ott leszünk! Erkélyről nézik az életem

Idő 2010. november 21. · 17:30 - 23:30

Helyszín 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4. (a Deák tértől 2 percre)

17.30 Filmszkeccsek Fókuszban a Megálló csoport- és a szenvedélybetegségek, filmvetítés és kerekasztalbeszélgetés Török Ferenc filmrendezővel.

18.30 Pontos képek útközben A Megálló Fotóműhely 3 éve működik Kapolka Gábor Sajtófotó-díjas fotóművész vezetésével. A retrospektív fotókiállítást Petendy Szabó Péter fotóművész nyitja meg.

19.30 William Shakespeare: Rómeó és Júlia A színházterápia a Megálló életének egyik alappillére. A terápiás munkát a MERLiN Színház szakemberei Magács Lászó rendező, Kinter Alexandra látványtervező egészítették ki.

21.00 Zörgő kör koncert Milyen az, ha Péterffy Bori, a Vad Fruttik, vagy a megasztáros Pál Tomi énekli drogos gyerekek számait? Furcsa? Érdekes? Csak, hogy a Crosstalk teljes legyen a Zörgő kör vendégelőadói számait dolgozta fel.

22.00 party hajnalig – Dj BioNeonSound (break beat- minimal)

Bejelentkezhettek a facebookon is a rendezvényre itt.

2010.11.08. 13:26

Szerző: Zsoolt

Szólj hozzá!

Címkék: csoport megálló

A bejegyzés trackback címe:

https://szimplacsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr192433459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása